FASE 1 van het "Healthy reset Programma” bestaat uit het resetten van uw huid. Ook al lijkt uw huid nog zo gezond, toch dient de huid voor een maximale verbetering altijd teruggebracht te worden naar haar natuurlijke conditie en huidflora. Tijdens de unieke RESET fase word uw huid in 4 tot 6 weken weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

- Het bevrijdt de huid van onnodige ballast en verbetert het huid- zuiveringssysteem.
- Het vermindert de effecten van stress en brengt de huid weer in balans.
- Het verbeterd de helderheid en uitstraling en zorgt daarmee voor herstel.
- Het verfijnt de huidstructuur en geeft een egalere en zachte huid.
- Het bereidt de huid optimaal voor op fase 2

Producten voor de RESET FASE (fase 1)

Reiniging

 • Silk of foam

Crèmes

 • Ahamax +care
 • Hyamax +care
 • Recover +care
 • Rellift +care

Extra

 • Eye +care
 • Protect +care

In FASE 2 van het "Healthy Reset Programma" word uw huid hersteld. De huid komt vrij van onnatuurlijke stoffen en is in staat zichzelf te regenereren. Met deze aanpak worden huidirritaties voorkomen en de huid hersteld. De conditie en evenwicht van uw huid wordt in deze fase geoptimaliseerd. Bij veel mensen met huidproblemen biedt het dé oplossing.

- Het bouwt de huid van binnenuit weer op met langdurig resultaat
- Het vult aan en versterkt de huid daar waar nodig is
- Het zorgt voor een blijvend stralende en gezonde huid
- Het conditioneert de huid die tijdelijk uit balans is gebracht
- Het bereidt de huid optimaal voor de volgende fase

Producten voor de HEALTHY FASE (fase 2)

Diepte reiniging

• Scrub

Masks

• Double mask
• Vitalize mask

Innergoods

• Matcha tea


In FASE 3 van het "Healthy Reset Programma" zijn de conditie en evenwicht van uw huid hersteld en worden huidproblemen intensief aangepakt. In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. Uw huid wordt behandeld met unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn gericht om onder andere pigmentvlekken, huid veroudering, couperose en acne te verhelpen, verminderen en zelf te verwijderen.

- Het herstelt huidschade en zorgt voor een blijvend resultaat
- Het herstelt de huid met specifieke problemen
- Het revitaliseert de huid en geeft haar weer energie
- Het vernieuwt elasticiteit voor een egale en stevige huid met minder zichtbare rimpels
- Het verbetert de huidkwaliteit voor een zijdezachte huid

Producten voor de PERFECTION FASE (fase 3)

Serums

 • Botufix infusion. Is de natuurlijke botox oplossing. Het ultieme serum om huidveroudering tegen te gaan.
 • Hyaluron infusion. Is de 'energy drink' voor de (oog) huid. Vitaliserend en hydraterend serum voor een stralende(oog) huid.
 • Prered infusion. Is een verzachtende elixer op basis van ectoin. Kalmeert de geprikkelde, gevoelige en rode huid.
 • Bright infusion. Is een effectief verhelderend serum. Gaat ouderdom- en pigmentvlekken tegen en remt pigmentvorming.
 • Aha+ infusion. Is een krachtig en exclusief aha fruitzuren serum. Talg reducerend serum voor de onzuivere, acne en verdikte en oudere huid.
 • Retinol-C infusion. Is een intensief collageen stimulerend serum. Gaat veroudering tegen en zorgt voor een jeugdige uitstraling.

Masker

 • Bamboo detox mask

FASE 4 van het "Healthy Reset Programma" creëert een totaalbeleving die de zintuigen prikkelt en uw huid verrijkt. IK-SKIN PERFECTION biedt 3 prachtig samengestelde oliën op kruidenbasis, die gemengd kunnen worden met de gezonde, natuurlijke en pure IK SKIN PERFECTION producten. Met de Just Mix Oil infusions wordt een op maat gemaakte verzorging gecreëerd en geeft u uw dagelijkse verzorgingsritueel een persoonlijke touch.

- Het beschermt de huid tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering
- Het verrijkt de huid en prikkelt de zintuigen
- Het biedt maximaal comfort en welbehagen
- Het zorgt ervoor dat de perfecte huidconditie wordt behouden

Producten voor de RELAXATION FASE (fase 4)

 • Oil 01, 100% natural re-newing infusion oil
 • Oil 02, 100% natural re-hydrating infusion oil
 • Oil 03, 100% natural re-covering infusion oil

FASE 4 (extra)

GLYCOL ACID+ AHA Stimulating Liquid

Een 100% effectieve manier om de huid een gladde en frisse uitstraling te geven! GLYCOL ACID+ is geschikt voor de zonbeschadigde, onzuivere, rijpe en grauwe huid. De huid houdt het vocht beter vast en maakt oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. Het voorkomt verstoppingen van de talgklieren en stimuleert de vorming van elastine en collageen. Geschikt voor gezicht, hals en decolleté en niet te vergeten de handen.

Huidconditie : De zonbeschadigde huid, ongelijkmatige teint, onzuivere en dikke huid, rijpe huid, pigmentvorming, rimpels, vale en grauwe huid.

SALCYL ACID+ AHA Stimulating Liquid

Dé oplossing voor de onzuivere en gevoelige huid. Salicylzuur dringt diep door in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Het is de beste oplossing tegen onzuiverheden. SALICYL ACID+ werkt ontstekingsremmend en zorgt in no time voor een mooi en stralend uiterlijk.

Huidconditie : Geschikt voor de huid met onzuiverheden, open en gesloten comedonen, acne, rosacea, ongelijkmatige teint.

EXCM CREAM+

EXCM CREAM+, een voedende, rijke emulsie die wordt ingezet voor zeer effectieve behandeling van de schilferige huid en ruwe huidsymptomen. Brengt de natuurlijke bacterieflora in balans, waardoor de extreem gevoelige huid kalmeert, roodheid en irritatie verminderen en ultiem comfort geboden wordt. Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. De EXCM Cream+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid. Opgebouwd uit huideigen en huid identieke ingrediënten. Ook bij langdurig gebruik, veilig zonder bijwerkingen. Een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten met hydrocortison.

Huidconditie : Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. Het EXCM SERUM+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid.

EXCM SERUM+

EXCM Serum+ is een huidopbouwend en huid barrière versterkend serum met een luchtige samenstelling die snel door de huid wordt opgenomen. Het vermindert direct roodheid en jeuk en verzacht de geprikkelde, extreem gevoelige, droge en geïrriteerde huid. Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. Het EXCM Serum+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid. Opgebouwd uit huideigen en huid identieke ingrediënten. Ook bij langdurig gebruik veilig zonder bijwerkingen. Een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten met hydrocortison.

Huidconditie : Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. De EXCM Cream+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid.

BUTTERFLY CREAM

Butterly Cream is een luxueuze, boterzachte bodybutter en maakt onmiddellijk een einde aan de droge huid. De 100% RAW Shea Butter geeft een nieuw soort zachtheid, de structuur is zo zijdezacht dat het onmiddellijk geabsorbeerd wordt. De 100% pure en natuurlijke Butterly Cream zorgt met haar formule voor een helende werking waardoor de huid de hele dag zacht en gevoed is.

DE-ITCHY+ MEDICAL SKIN OIL

Een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De DE-ITCHYwordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

Huidconditie : Voor de extreem gevoelige, broze en geïrriteerde (hoofd)huid en de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën en milieu- en weersinvloeden.